بیزینس

راه اندازی کسب و کار | مراحل راه اندازی کسب و کار در 10 قدم

آیا سودای راه اندازی کسب و کار در سر دارید، اما نمی‌دانید از کجا شروع کنید؟ بسیاری این مسیر را با اشتیاق آغاز می‌کنند، اما تنها با نقشه راهی دقیق می‌توان به مقصد رسید. پیش از غرق شدن در جزئیات، لحظه‌ای به این بیندیشید: آیا آمادگی برداشتن گام‌های استوار اولیه را دارید؟ این راهنما، همراه شماست.

مراحل راه اندازی کسب و کار

۱. ایده خود را پرورش دهید.

اگر به فکر راه اندازی یک کسب و کار هستید، باید با یک ایده تجاری عالی شروع کنید.

پرورش ایده و راه اندازی کسب و کار
سوالات کلیدی - هدف کسب‌وکار چیست؟
- مشتریان هدف کیستند؟
- اهداف نهایی چیست؟
- تأمین هزینه‌های اولیه چگونه است؟
گزینه فرانشیز - استفاده از برند معتبر
- پشتیبانی بازاریابی و منابع
- مدل کسب‌وکار آزموده‌شده
- مناسب برای شروع بدون ایده نو

اما چگونه این ایده را می پرورانید و آن را به یک کسب و کار واقعی و کارآمد تبدیل می کنید؟

با پرسیدن چند سوال مهم از خودتان شروع کنید: هدف کسب و کار شما چیست؟ به چه کسانی محصول یا خدمات خود را می فروشید؟ اهداف نهایی شما کدامند؟ هزینه های اولیه راه اندازی کسب و کارتان را چگونه تأمین خواهید کرد؟

به فکر فرانشیز (Franchise) باشید

آیا مطمئن نیستید که ساختن یک کسب و کار از پایه برای شما مناسب است؟ افتتاح یک فرانشیز (حق امتیاز تجاری) به شما امکان می دهد از پشتیبانی و منابع یک شرکت معتبر و جاافتاده بهره مند شوید.

بنابراین، اگر ایده تجاری نو و بکری ندارید یا تمایلی به شروع از صفر ندارید، باز هم می توانید کارآفرین و صاحب کسب و کار خود باشید.

هنگامی که یک فرانشیز افتتاح می کنید، به برندی دسترسی پیدا می کنید که از قبل مشتریان وفادار خود را دارد، از ارتباطات شرکتی بهره مند می شوید که می توانند راهنمایی و پشتیبانی بازاریابی ارائه دهند، و همچنین یک مدل کسب و کار آزموده شده و موفق در اختیار خواهید داشت، بنابراین نیازی به اختراع دوباره چرخ نخواهد بود.

۲. یک طرح کسب و کار (بیزینس پلن) بنویسید

تصویر گرافیکی از دو همکار که به یک نمودار نگاه می کنند) شما در مرحله اول زمانی را صرف پرسیدن سوالاتی از خود کردید؛ اکنون باید دست به قلم شوید و پاسخ ها را در یک طرح کسب و کار مدون و خوش نوشت وارد کنید.

تدوین طرح کسب‌ و کار
هدف طرح - تعیین مسیر شرکت
- غلبه بر مشکلات احتمالی
- شناسایی نیازهای پایداری
- سند پویا، قابل به‌روزرسانی
تحقیقات بازار - نظرسنجی، گروه‌های کانونی
- پژوهش سئو، داده‌های عمومی
- شناخت مشتری، صنعت، رقبا
- تحلیل رقابتی، فرصت‌ها/محدودیت‌ها
مشتریان هدف - شناخت نیازها، اولویت‌ها، رفتار
- محدوده سنی، بودجه، مشکلات
- تنظیم پیام برای ارتباط مؤثر
- ایجاد پرسونای خریدار (اختیاری)
مزیت رقابتی - ارائه محصول/خدمات متمایز
- انتقال ارزش منحصربه‌فرد
استراتژی خروج - برنامه‌ریزی از ابتدا
- فروش کسب‌وکار
- واگذاری به خانواده
- خرید توسط شرکت دیگر

یک طرح کسب و کار به شما کمک می کند تا مسیر حرکت شرکت خود را مشخص کنید، چگونه بر مشکلات احتمالی غلبه خواهید کرد، و برای پایداری آن به چه چیزهایی نیاز دارید.

از نوشتن مواردی که فکر می کنید ممکن است تغییر کنند، هراسی نداشته باشید—طرح کسب و کار شما می تواند یک سند پویا باشد که بعداً آن را اصلاح کنید، اما برای شروع باید برنامه ها و پیش بینی های خود را ترسیم نمایید. در واقع، هوشمندانه است که با تغییر شرایط بازار و تحول اوضاع، طرح کسب و کار خود را به طور منظم به روزرسانی کنید.

تحقیقات بازار انجام دهید

انجام تحقیقات بازار جامع در حوزه فعالیت و ویژگی های جمعیت شناختی مشتریان بالقوه تان، بخش مهمی از تدوین یک طرح کسب و کار است. این امر شامل اجرای نظرسنجی ها، برگزاری گروه های کانونی (focus groups)، و پژوهش در زمینه سئو و داده های عمومی می شود.

تحقیقات بازار به شما کمک می کند تا مشتری هدف خود را — نیازها، اولویت ها و رفتار او — و همچنین صنعت و رقبای خود را بهتر بشناسید. بسیاری از متخصصان کسب و کارهای کوچک توصیه می کنند که اطلاعات جمعیت شناختی را جمع آوری کرده و یک تحلیل رقابتی انجام دهید تا فرصت ها و محدودیت های موجود در بازار خود را بهتر درک نمایید.

بهترین کسب و کارهای کوچک، محصولات یا خدماتی متمایز از رقبا ارائه می دهند. این امر به طور قابل توجهی بر چشم انداز رقابتی شما تأثیر می گذارد و به شما امکان می دهد ارزش منحصربه فردی را به مشتریان بالقوه منتقل کنید.

مشتریان هدف خود را به وضوح مشخص کنید

هر کسب و کاری به مشتری نیاز دارد، و پیش از آنکه بتوانید بازاریابی را برای آنها آغاز کنید، باید آنها را بشناسید. زمانی را صرف تفکر درباره مشتریان هدف خود کنید؛ مشکلاتی که با آن روبرو هستند، چگونه کسب و کار شما این مشکلات را حل می کند، و بودجه ای که در اختیار دارند را در نظر بگیرید.

راه اندازی پرورش مرغ تخمگذار 1404 [لوازم+هزینه+درآمد+مجوز]

به این فکر کنید که آنها چگونه افرادی هستند، چگونه صحبت می کنند، و تجربیاتی که دنیای آنها را شکل می دهد چیست—هنگامی که این موارد را بدانید، می توانید پیام رسانی خود را به طور مؤثرتری برای ایجاد ارتباط با آنها تنظیم کنید.

در ادامه مسیر، حتی ممکن است پرسونا های خریدار دقیقی ایجاد کنید؛ اینها شخصیت های خیالی هستند که نماینده انواع مشتریان ایده آل شما و ویژگی های جمعیت شناختی بازاریابی آنها محسوب می شوند. اما در حال حاضر، اشاره به کلیات کافی است: محدوده سنی مشتریان هدف شما چقدر است، چقدر بودجه برای هزینه کردن دارند و چرا باید آن را صرف کالاها و خدمات شما کنند؟

به یک استراتژی خروج فکر کنید

شاید این تازه آغاز سفر کسب و کار شما باشد، اما باید از همان ابتدا برای استراتژی خروج خود برنامه ریزی کنید. آیا قصد دارید کسب و کار را توسعه دهید، سپس آن را بفروشید و کنار بکشید؟

آیا امیدوارید آن را به یکی از اعضای خانواده خود واگذار کنید؟ آیا هدف نهایی این است که توسط شرکت دیگری خریداری شوید و احتمالاً به عنوان کارمند در آنجا بمانید؟ شما باید از روز اول به پایان راه فکر کنید تا بتوانید آگاهانه در جهت آن نتیجه گام بردارید.

۳. وضعیت مالی خود را ارزیابی کنید

تصویر گرافیکی از یک فرد شاغل در حوزه کسب و کار که در مقابل نمودارها ایستاده است) راه اندازی هر کسب و کاری هزینه ای در بر دارد، بنابراین باید مشخص کنید که چگونه این هزینه ها را پوشش خواهید داد.

ارزیابی مالی برای راه‌ اندازی کسب‌ و کار
برآورد هزینه‌ها - تعیین هزینه‌های اولیه
- پس‌انداز برای دوره بدون سود
- برآورد بالاتر از حد واقعی
تحلیل نقطه سربه‌سر - فرمول: هزینه‌های ثابت ÷ (قیمت واحد - هزینه متغیر)
- تعیین حداقل عملکرد برای سودآوری
- تنظیم اهداف تولید
کاربردهای تحلیل - سودآوری: شناسایی محصولات سودآور
- قیمت‌گذاری: محاسبه هزینه‌های ثابت/متغیر
- تحلیل داده: کاهش هزینه‌ها، بهبود فروش
مدیریت هزینه‌ها - پرهیز از هزینه‌های غیرضروری
- خرید منطقی تجهیزات
- نظارت مستمر بر هزینه‌ها
گزینه‌های تأمین مالی - وام تجاری: بانک، SBA، وام‌دهندگان جایگزین
- سرمایه‌گذار فرشته: سرمایه بالا، نقش فعال
- تأمین مالی جمعی: جمع‌آوری مبالغ کوچک از حامیان
انتخاب بانک - تطبیق با نیازهای کسب‌وکار
- محدود کردن گزینه‌ها با نوشتن نیازها

آیا توانایی تأمین مالی راه اندازی کسب و کار خود را دارید، یا نیاز به قرض گرفتن پول خواهید داشت؟ اگر قصد دارید شغل فعلی خود را ترک کنید تا بر کسب و کارتان تمرکز نمایید، آیا پس انداز کافی برای گذران زندگی تا زمان سودآوری در اختیار دارید؟ ابتدا برآورد کنید که هزینه های راه اندازی شما چقدر خواهد بود.

بسیاری از استارتاپ ها به این دلیل شکست می خورند که پیش از رسیدن به سود، منابع مالی شان تمام می شود. هرگز ایده بدی نیست که میزان سرمایه اولیه مورد نیاز خود را بیشتر از حد واقعی برآورد کنید، زیرا ممکن است مدتی طول بکشد تا کسب و کار شروع به کسب درآمد پایدار کند.

تحلیل نقطه سر به سر انجام دهید

یکی از راه هایی که می توانید میزان پول مورد نیاز خود را تعیین کنید، انجام تحلیل نقطه سر به سر است. این عنصر حیاتی در برنامه ریزی مالی به صاحبان کسب و کار کمک می کند تا مشخص کنند چه زمانی شرکت، محصول یا خدمات آنها سودآور خواهد شد.

فرمول آن ساده است:

هزینه های ثابت ÷ (متوسط قیمت هر واحد – هزینه های متغیر هر واحد) = نقطه سر به سر

هر کارآفرینی باید از این فرمول به عنوان یک ابزار استفاده کند، زیرا به شما می گوید که کسب و کارتان برای جلوگیری از ضرر مالی، حداقل باید به چه سطحی از عملکرد دست یابد. علاوه بر این، به شما کمک می کند تا دقیقاً درک کنید سود شما از کجا حاصل می شود، تا بتوانید اهداف تولید را بر اساس آن تنظیم نمایید.

در اینجا سه دلیل رایج برای انجام تحلیل نقطه سر به سر آورده شده است:

  • تعیین سودآوری: این معمولاً مهم ترین دغدغه هر صاحب کسب و کاری است. از خود بپرسید: برای پوشش تمام هزینه هایم به چه میزان درآمد نیاز دارم؟ کدام محصولات یا خدمات سودآور هستند و کدام ها با ضرر فروخته می شوند؟
  • قیمت گذاری یک محصول یا خدمت: هنگامی که بیشتر افراد به قیمت گذاری فکر می کنند، به هزینه تولید محصول و نحوه قیمت گذاری محصولات توسط رقبا توجه می کنند. از خود بپرسید: نرخ های ثابت چقدر هستند، هزینه های متغیر کدامند، و هزینه کل چقدر است؟ هزینه کالاهای فیزیکی چقدر است؟ هزینه نیروی کار چقدر است؟
  • تحلیل داده  ها: حجم کالاها یا خدماتی را که برای سودآوری باید بفروشید، در نظر بگیرید. از خود بپرسید: چگونه می توانم هزینه های ثابت کلی خود را کاهش دهم؟ چگونه می توانم هزینه های متغیر هر واحد را کاهش دهم؟ چگونه می توانم فروش را بهبود بخشم؟ 1  
راه‌ اندازی خط تولید ظروف یکبار مصرف آلومینیومی 1404

مراقب هزینه های خود باشید

هنگام شروع یک کسب و کار، بیش از حد هزینه نکنید. انواع خریدهایی را که برای کسب و کار شما منطقی است، بشناسید و از صرف هزینه های گزاف برای تجهیزات جدید و فانتزی که به شما در دستیابی به اهداف تجاری تان کمکی نمی کند، خودداری ورزید. هزینه های کسب و کار خود را زیر نظر داشته باشید تا مطمئن شوید در مسیر درست حرکت می کنید.

گزینه های تأمین مالی خود را بررسی کنید

سرمایه اولیه برای کسب و کار شما می تواند از منابع مختلفی تأمین شود. بهترین روش برای جذب سرمایه برای کسب و کارتان به عوامل متعددی از جمله اعتبار شما، میزان سرمایه مورد نیاز و گزینه های در دسترس بستگی دارد.

  • وام های تجاری. اگر به کمک مالی نیاز دارید، یک وام تجاری از طریق بانک نقطه شروع خوبی است، اگرچه دریافت این وام ها اغلب دشوار است. اگر نمی توانید وام بانکی دریافت کنید، برای وام کسب و کار کوچک از طریق اداره کسب و کارهای کوچک (SBA) یا یک وام دهنده جایگزین اقدام نمایید.
  • سرمایه گذاران فرشته (Angel Investors): استارتاپ هایی که در مراحل اولیه به سرمایه گذاری قابل توجهی نیاز دارند، ممکن است بخواهند از یک سرمایه گذار فرشته کمک بگیرند. این سرمایه گذاران می توانند چندین میلیون دلار یا بیشتر به یک شرکت نوپا در ازای داشتن نقشی فعال در اداره کسب وکار شما، تزریق کنند.
  • تأمین مالی جمعی (Crowdfunding) به عنوان یک راهکار جایگزین، می توانید یک کمپین تأمین مالی جمعی مبتنی بر سهام راه اندازی کنید تا مبالغ کمتری را از تعداد زیادی از حامیان جمع آوری نمایید. تأمین مالی جمعی در سال های اخیر به شرکت های متعددی کمک کرده است، و ده ها پلتفرم معتبر تأمین مالی جمعی برای انواع مختلف کسب وکارها طراحی شده اند.

در نهایت، بانک مناسب برای کسب و کار شما به نیازهایتان بستگی دارد. نوشتن نیازهای بانکی تان می تواند به شما کمک کند تا تمرکز خود را بر روی آنچه باید به دنبال آن باشید، محدودتر کنید.

راه اندازی کسب و کار

۴. ساختار قانونی کسب و کار خود را تعیین کنید

تصویر گرافیکی از یک فرد شاغل در حوزه کسب و کار که پشت لپ تاپ نزدیک تابلوها نشسته است )پیش از ثبت شرکت خود، باید تصمیم بگیرید که چه نوع شخصیت حقوقی برای آن مناسب است. ساختار کسب و کار شما از نظر قانونی بر همه چیز، از نحوه ارائه اظهارنامه مالیاتی گرفته تا مسئولیت شخصی شما در صورت بروز مشکل، تأثیر می گذارد.

تعیین ساختار قانونی و مالی کسب و کار
ساختار قانونی - انتخاب شخصیت حقوقی
- تأثیر بر مالیات و مسئولیت
- مشاوره با متخصص حقوقی
تحلیل نقطه سربه‌سر - فرمول: هزینه‌های ثابت ÷ (قیمت واحد - هزینه متغیر)
- تعیین زمان سودآوری
- تنظیم اهداف تولید
کاربردهای تحلیل - سودآوری: شناسایی محصولات سودآور
- قیمت‌گذاری: محاسبه هزینه‌ها
- تحلیل داده: کاهش هزینه، بهبود فروش
مدیریت هزینه‌ها - پرهیز از هزینه‌های غیرضروری
- خرید منطقی تجهیزات
- نظارت مستمر هزینه‌ها
گزینه‌های تأمین مالی - وام تجاری: بانک، SBA، وام‌دهندگان
- کمک‌هزینه: رقابتی، بدون بازپرداخت
- سرمایه‌گذار فرشته: سرمایه بالا، نقش فعال
- تأمین مالی جمعی: جمع‌آوری از حامیان

تحلیل نقطه سر به سر انجام دهید

یکی از راه هایی که می توانید میزان پول مورد نیاز خود را تعیین کنید، انجام تحلیل نقطه سر به سر است. این عنصر حیاتی در برنامه ریزی مالی به صاحبان کسب و کار کمک می کند تا مشخص کنند چه زمانی شرکت، محصول یا خدمات آنها سودآور خواهد شد.

فرمول آن ساده است:

هزینه های ثابت ÷ (متوسط قیمت هر واحد – هزینه های متغیر هر واحد) = نقطه سر به سر

هر کارآفرینی باید از این فرمول به عنوان یک ابزار استفاده کند، زیرا به شما می گوید که کسب و کارتان برای جلوگیری از ضرر مالی، حداقل باید به چه سطحی از عملکرد دست یابد. علاوه بر این، به شما کمک می کند تا دقیقاً درک کنید سود شما از کجا حاصل می شود، تا بتوانید اهداف تولید را بر اساس آن تنظیم نمایید.

در اینجا سه دلیل رایج برای انجام تحلیل نقطه سر به سر آورده شده است:

  • تعیین سودآوری. این معمولاً مهم ترین دغدغه هر صاحب کسب و کاری است. از خود بپرسید: برای پوشش تمام هزینه هایم به چه میزان درآمد نیاز دارم؟ کدام محصولات یا خدمات سودآور هستند و کدام ها با ضرر فروخته می شوند؟
  • قیمت گذاری یک محصول یا خدمت. هنگامی که بیشتر افراد به قیمت گذاری فکر می کنند، به هزینه تولید محصول و نحوه قیمت گذاری محصولات توسط رقبا توجه می کنند. از خود بپرسید: نرخ های ثابت چقدر هستند، هزینه های متغیر کدامند، و هزینه کل چقدر است؟ هزینه کالاهای فیزیکی چقدر است؟ هزینه نیروی کار چقدر است؟
  • تحلیل داده ها. حجم کالاها یا خدماتی را که برای سودآوری باید بفروشید، در نظر بگیرید. از خود بپرسید: چگونه می توانم هزینه های ثابت کلی خود را کاهش دهم؟ چگونه می توانم هزینه های متغیر هر واحد را کاهش دهم؟ چگونه می توانم فروش را بهبود بخشم؟  
راه اندازی سالن پاکسازی پوست 1404 [لوازم+هزینه+درآمد+مجوز]

مراقب هزینه های خود باشید

هنگام شروع یک کسب و کار، بیش از حد هزینه نکنید. انواع خریدهایی را که برای کسب و کار شما منطقی است، بشناسید و از صرف هزینه های گزاف برای تجهیزات جدید و فانتزی که به شما در دستیابی به اهداف تجاری تان کمکی نمی کند، خودداری ورزید. هزینه های کسب و کار خود را زیر نظر داشته باشید تا مطمئن شوید در مسیر درست حرکت می کنید.

گزینه های تأمین مالی خود را بررسی کنید

سرمایه اولیه برای کسب و کار شما می تواند از منابع مختلفی تأمین شود. بهترین روش برای جذب سرمایه برای کسب و کارتان به عوامل متعددی از جمله اعتبار شما، میزان سرمایه مورد نیاز و گزینه های در دسترس بستگی دارد.

  • وام های تجاری. اگر به کمک مالی نیاز دارید، یک وام تجاری از طریق بانک نقطه شروع خوبی است، اگرچه دریافت این وام ها اغلب دشوار است. اگر نمی توانید وام بانکی دریافت کنید، برای وام کسب و کار کوچک از طریق اداره کسب و کارهای کوچک (SBA) یا یک وام دهنده جایگزین اقدام نمایید. [مقاله مرتبط: بهترین وام های تجاری]
  • کمک هزینه های تجاری (گرنت ها). کمک هزینه های تجاری مشابه وام ها هستند، اما نیازی به بازپرداخت ندارند. این کمک هزینه ها معمولاً بسیار رقابتی هستند و شرایط خاصی دارند که کسب و کار برای واجد شرایط بودن باید آنها را احراز کند. هنگام جستجو برای کمک هزینه کسب و کار کوچک، به دنبال مواردی باشید که مختص وضعیت شما هستند. گزینه ها شامل کمک هزینه برای کسب وکارهای متعلق به اقلیت ها، کمک هزینه برای کسب وکارهای تحت مالکیت زنان، و کمک هزینه های دولتی است.
  • سرمایه گذاران فرشته (Angel Investors). استارتاپ هایی که در مراحل اولیه به سرمایه گذاری قابل توجهی نیاز دارند، ممکن است بخواهند از یک سرمایه گذار فرشته کمک بگیرند. این سرمایه گذاران می توانند چندین میلیون دلار یا بیشتر به یک شرکت نوپا در ازای داشتن نقشی فعال در اداره کسب وکار شما، تزریق کنند.
  • تأمین مالی جمعی (Crowdfunding). به عنوان یک راهکار جایگزین، می توانید یک کمپین تأمین مالی جمعی مبتنی بر سهام راه اندازی کنید تا مبالغ کمتری را از تعداد زیادی از حامیان جمع آوری نمایید. تأمین مالی جمعی در سال های اخیر به شرکت های متعددی کمک کرده است، و ده ها پلتفرم معتبر تأمین مالی جمعی برای انواع مختلف کسب وکارها طراحی شده اند.

۵. کسب و کار خود را در مراجع دولتی و سازمان امور مالیاتی ثبت کنید.

پیش از آنکه بتوانید به طور قانونی کسب و کار خود را اداره کنید، باید مجوزهای لازم را دریافت نمایید. شما باید کسب و کار خود را در نهادهای فدرال، ایالتی و محلی ثبت کنید.

ثبت کسب‌ و کار و امور مالیاتی
ثبت قانونی - ثبت در نهادهای فدرال، ایالتی، محلی
- دریافت مجوزهای لازم
اساسنامه/توافق‌نامه - اساسنامه شرکت: نام، هدف، ساختار
- توافق‌نامه عملیاتی: برای LLC
- ثبت شخصیت حقوقی رسمی
نام تجاری - ثبت نام قانونی یا مستعار
- علامت تجاری برای حفاظت قانونی
- گواهی DBA برای شراکت/مالکیت انحصاری
مالیات بر درآمد - تکمیل فرم‌های مالیاتی
- وابسته به ساختار کسب‌وکار
- استفاده از نرم‌افزارهای مالیاتی

اساسنامه شرکت و توافق نامه عملیاتی

برای اینکه کسب و کار شما به عنوان یک شخصیت حقوقی رسمی شناخته شود، باید آن را در مراجع دولتی ثبت کنید.

شرکت های سهامی به سندی به نام «اساسنامه شرکت» (Articles of Incorporation) نیاز دارند که شامل نام کسب و کار، هدف کسب و کار، ساختار شرکت، جزئیات سهام و سایر اطلاعات مربوط به شرکت شما می شود.

به طور مشابه، برخی از شرکت های با مسئولیت محدود (LLC) نیز نیاز به ایجاد یک «توافق نامه عملیاتی» (Operating Agreement) خواهند داشت.

فعالیت تحت نام تجاری

اگر اساسنامه یا توافق نامه عملیاتی ندارید، باید نام کسب و کار خود را ثبت کنید. این نام می تواند نام قانونی شما، یک نام تجاری مستعار (اگر مالکیت انحصاری دارید)، یا نامی باشد که برای شرکت خود انتخاب کرده اید.

همچنین ممکن است بخواهید برای حمایت قانونی بیشتر، نام تجاری کسب و کار خود را به عنوان «علامت تجاری» (Trademark) ثبت کنید.

راه اندازی رستوران 1404 [مراحل+لوازم+هزینه ها+درآمد+مجوز+…]

اگر در قالب یک شراکت عمومی یا مالکیت انحصاری تحت یک نام مستعار فعالیت می کنید، ممکن است نیاز به درخواست گواهی DBA داشته باشید. برای اطلاع از الزامات خاص و هزینه ها، با دفتر ثبت اسناد شهرستان محل خود تماس بگیرید یا به آنجا مراجعه کنید. معمولاً برای ثبت، هزینه ای دریافت می شود.

فرم های مالیات بر درآمد

شما باید فرم های خاصی را برای انجام تعهدات مالیات بر درآمد خود تکمیل و ارسال کنید. ساختار کسب و کار شما تعیین کننده فرم های مورد نیاز است.

پس از تنظیم همه این موارد، «بهترین نرم افزارهای آنلاین مالیاتی» می توانند به شما در تکمیل و پرداخت مالیات های فصلی و سالانه کمک کنند.

۶. یک بیمه نامه خریداری کنید

ممکن است خرید بیمه مناسب برای کسب وکارتان را به عنوان کاری که قصد دارید نهایتاً انجام دهید، از قلم بیندازید، اما این یک گام مهم است که باید پیش از راه اندازی رسمی کسب وکارتان بردارید.

خرید بیمه برای کسب‌ و کار
اهمیت بیمه - حفاظت در برابر خسارت اموال
- پوشش سرقت
- حمایت در دعاوی حقوقی
اقدام ضروری - خرید پیش از راه‌اندازی رسمی
- بررسی انواع بیمه کسب‌وکار
انواع بیمه پیشنهادی - بیمه‌های اساسی برای کسب‌وکارهای کوچک
- پوشش متناسب با نیازها

مقابله با حوادثی مانند خسارت به اموال، سرقت یا حتی یک دعوی حقوقی از سوی مشتری می تواند پرهزینه باشد، و شما باید مطمئن شوید که به درستی تحت پوشش حمایتی قرار دارید.

اگرچه باید «چندین نوع بیمه کسب وکار» را در نظر بگیرید، چند طرح بیمه اساسی وجود دارد که اکثر کسب وکارهای کوچک می توانند از آنها بهره مند شوند.

راه اندازی کسب و کار

۷. تیم خود را بسازید

مگر اینکه قصد داشته باشید تنها کارمند خودتان باشید، برای به راه انداختن شرکتتان به «جذب و استخدام یک تیم عالی» نیاز خواهید داشت.

ساخت تیم کسب‌ و کار
اهمیت تیم - نیاز به تیم برای راه‌اندازی
- توجه به عنصر انسانی مانند محصول
جذب تیم - شناسایی تیم بنیان‌گذار
- رفع کمبودهای مهارتی
- تعیین زمان استخدام
همکاری تیمی - تعریف نقش‌ها و مسئولیت‌ها
- تقسیم کار
- ارائه بازخورد
- همکاری در شرایط غیرحضوری

جو زاوادسکی، شریک عمومی در AperiamVentures، می گوید کارآفرینان باید به همان اندازه که به محصولاتشان توجه می کنند، به عنصر «انسانی» کسب وکارشان نیز اهمیت دهند. زاوادسکی گفت:

«این افراد هستند که محصول شما را می سازند. شناسایی تیم بنیان گذار، درک کمبودهای موجود، و [تعیین] چگونگی و زمان رفع آنها باید در اولویت اصلی باشد. اینکه تیم چگونه با هم کار خواهد کرد … به همان اندازه مهم است. تعریف نقش ها و مسئولیت ها، تقسیم کار، نحوه ارائه بازخورد، یا چگونگی همکاری زمانی که همه در یک مکان حضور ندارند، در آینده شما را از بسیاری از سردردها نجات خواهد داد.»

۸. فروشندگان (تأمین کنندگان) خود را انتخاب کنید.

اداره یک کسب وکار می تواند بسیار طاقت فرسا باشد، و شما و تیمتان احتمالاً نخواهید توانست همه کارها را به تنهایی انجام دهید. اینجاست که فروشندگان و تأمین کنندگان شخص ثالث وارد می شوند.

انتخاب فروشندگان و تأمین‌کنندگان
نقش فروشندگان - همکاری B2B برای اداره بهتر
- دسترسی به خدمات منابع انسانی
- ارائه سیستم‌های تلفن تجاری
اعتماد - انتخاب تأمین‌کننده قابل اعتماد
- حفاظت از داده‌های حساس
خدمات ضروری - پرداخت متنوع: پردازش کارت اعتباری
- سیستم POS: فروش، موجودی، مشتریان
- حسابداری: نرم‌افزار یا استخدام حسابدار

شرکت های «تجارت با تجارت» (B2B)، از ارائه دهندگان خدمات منابع انسانی گرفته تا فروشندگان «سیستم های تلفن تجاری»، وجود دارند تا با شما همکاری کرده و به شما در اداره بهتر کسب وکارتان کمک کنند.

این شرکت ها به حیاتی ترین و بالقوه حساس ترین داده های کسب وکار شما دسترسی خواهند داشت، بنابراین یافتن کسی که بتوانید به او اعتماد کنید، بسیار مهم است.

همه کسب وکارها به یک نوع فروشنده نیاز نخواهند داشت، اما محصولات و خدمات مشترکی وجود دارند که تقریباً هر کسب وکاری به آنها نیاز پیدا می کند. عملکردهای زیر را که برای هر نوع کسب وکاری ضروری هستند، در نظر بگیرید:

  • فراهم کردن امکان پرداخت با روش های متنوع برای مشتریان: ارائه گزینه های پرداخت متعدد تضمین می کند که می توانید فروش را به هر شکلی که برای مشتری هدف آسان تر است، انجام دهید.گزینه ها را مقایسه کنید تا «بهترین ارائه دهنده خدمات پردازش کارت اعتباری» را بیابید و مطمئن شوید که بهترین نرخ را برای کسب وکار خود دریافت می کنید. دلیل این امر آن است که «پردازش کارت اعتباری برای کسب وکارهای کوچک» اغلب یک مسیر مستقیم به سوی درآمد بیشتر و پایگاه مشتریان بزرگتر است.
  • دریافت پرداخت از مشتریان: یک «سیستم پایانه فروش» (POS) راه اندازی کنید تا یک رابط کاربری پیشرفته برای انجام فروش داشته باشید. «بهترین سیستم های POS» این فناوری پرداخت – که تا حد زیادی با پردازش کارت اعتباری همپوشانی دارد – را با ویژگی های مدیریت موجودی و مدیریت مشتریان ترکیب می کنند. به این ترتیب، سیستم های POS به ویژه اگر قصد فروش محصولات به جای ارائه خدمات را دارید، اهمیت دارند.
  • مدیریت امور مالی: بسیاری از صاحبان کسب وکار در ابتدای کار، امور حسابداری خود را شخصاً مدیریت می کنند، اما با رشد کسب وکارتان، می توانید با «استخدام یک حسابدار» یا با «انتخاب ارائه دهنده نرم افزار حسابداری مناسب»، در وقت خود صرفه جویی کنید.
راه اندازی قنادی 1404 [لوازم+هزینه+درآمد+مجوز]

۹. برندسازی شخصی و تبلیغات انجام دهید.

پیش از آنکه شروع به فروش محصول یا خدمات خود کنید، باید برند خود را بسازید و گروهی از دنبال کنندگان را جذب کنید که آماده اند به محض باز شدن درهای واقعی یا مجازی کسب وکارتان، از شما خرید کنند.

برندسازی و تبلیغات کسب‌ و کار
لوگو - طراحی لوگو قابل‌شناسایی
- استفاده مداوم در پلتفرم‌ها
- ترکیب رنگی منسجم
وب‌سایت - ساخت وب‌سایت شرکتی
- گواهی دیجیتال کسب‌وکار
- تعامل با مشتریان
رسانه‌های اجتماعی - اطلاع‌رسانی و تبلیغات
- ارائه کوپن/تخفیف
- انتخاب پلتفرم بر اساس مخاطب
CRM و ایمیل - ذخیره داده‌های مشتری
- کمپین بازاریابی ایمیلی
- ساخت لیست تماس استراتژیک
محتوا و رضایت - به‌روزرسانی دارایی‌های دیجیتال
- محتوای مرتبط و جذاب
- فرم‌های اعلام رضایت (opt-in)
  • لوگو: یک «لوگو» طراحی کنید تا به مردم کمک کند برند شما را به راحتی شناسایی کنند، و از آن در تمام پلتفرم های خود استفاده نمایید. اطمینان حاصل کنید که ترکیب رنگی مورد استفاده در لوگوی شما به طور مداوم در تمام بخش های برندتان اعمال می شود—این کار یک شخصیت منسجم و قابل تشخیص ایجاد می کند که مصرف کنندگان به راحتی با آن ارتباط برقرار می کنند.
  • وب سایت شرکت: شهرت خود را آنلاین کنید و یک «وب سایت شرکتی» بسازید. بسیاری از مشتریان برای کسب اطلاعات درباره یک کسب وکار به اینترنت مراجعه می کنند، و یک وب سایت، گواهی دیجیتالی بر وجود کسب وکار کوچک شماست. همچنین راهی عالی برای تعامل با مشتریان فعلی و بالقوه است.
  • رسانه های اجتماعی: از رسانه های اجتماعی برای اطلاع رسانی درباره کسب وکار جدید خود استفاده کنید، شاید به عنوان یک ابزار تبلیغاتی برای ارائه کوپن و تخفیف به دنبال کنندگان پس از راه اندازی. بهترین پلتفرم های رسانه های اجتماعی برای استفاده به مخاطبان هدف شما بستگی دارد.
  • سیستم های CRM: «بهترین پلتفرم های CRM» به شما امکان می دهند داده های مشتریان را ذخیره کنید تا نحوه بازاریابی برای آنها را بهبود بخشید. یک «کمپین بازاریابی ایمیلی» خوب طراحی شده می تواند برای دستیابی به مشتریان و برقراری ارتباط با مخاطبان شما شگفت انگیز عمل کند. برای موفقیت، باید به طور استراتژیک «لیست تماس بازاریابی ایمیلی خود را ایجاد کنید».

دارایی های دیجیتال خود را با محتوای مرتبط و جالب درباره کسب وکار و صنعت خود به روز نگه دارید.

از مشتریان بخواهید که برای دریافت ارتباطات بازاریابی شما اعلام رضایت کنند.

همزمان با ساختن برند خود، از مشتریان و مشتریان بالقوه خود برای برقراری ارتباط اجازه بگیرید. ساده ترین راه برای انجام این کار، استفاده از فرم های اعلام رضایت (opt-in) است.

راه اندازی کسب و کار

۱۰. کسب و کار خود را رشد دهید.

راه اندازی و اولین فروش های شما تنها آغاز وظیفه شما به عنوان یک کارآفرین است. برای کسب سود و بقا، همیشه باید کسب وکار خود را رشد دهید. این کار نیازمند زمان و تلاش است، اما به همان اندازه ای که برای کسب وکارتان تلاش می کنید، از آن نتیجه خواهید گرفت.

رشد کسب‌ و کار
اهمیت رشد - ضروری برای سودآوری و بقا
- نیازمند زمان و تلاش
- بازده متناسب با تلاش
استراتژی‌های رشد - همکاری با برندهای معتبر
- تبلیغ در ازای نمونه رایگان
- همکاری با خیریه‌ها
- اهدای وقت/محصول برای شهرت

همکاری با برندهای معتبرتر در صنعت شما راهی عالی برای دستیابی به رشد است. با شرکت های دیگر تماس بگیرید و در ازای یک نمونه محصول یا خدمات رایگان، درخواست تبلیغ کنید. با یک سازمان خیریه همکاری کنید و مقداری از وقت یا محصولات خود را داوطلبانه اهدا کنید تا نام خود را مطرح نمایید.

کلام آخر

راه اندازی کسب و کار، سفری پر از یادگیری و رشد است که با برنامه‌ریزی دقیق، تعهد و اجرای هوشمندانه مراحل ذکر شده، می‌تواند به موفقیت منجر شود. از درک عمیق بازار و مشتریان گرفته تا مدیریت صحیح منابع مالی و قانونی، هر قدم در این مسیر اهمیت ویژه‌ای دارد. و به یاد داشته باشید، چه در آغاز راه خلق یک کسب و کار جدید باشید و چه به فکر خرید، فروش، یا واگذاری کسب‌وکار فعلی خود، بیزبازار می‌توانند به عنوان مرجعی برای خرید و فروش کسب و کار، راهگشا و تسهیل‌گر این فرآیندها باشند.

4.5/5 - (2 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا